Supertassut on ohjaaja Liisa Lummen perustama koirankoulutus yritys. Tunnit pidetään lämpimässä treenitilassa Väinölässä. Tila on Miia Saarisen koirakoulun tila jota Supertassut vuokraa. Tila on osoitteessa Väinönraitti 5.

Kursseille ovat tervetulleita kaikki koirat rotuun, kokoon, ikään tai taustaan katsomatta. Kaikki koirat ovat koulullamme yhtä tärkeitä. Opetus tapahtuu pienryhmissä, joissa kukin koirakko saa myös yksilöllisiä ohjeita. Mitään koiran käyttäytymistä ei tarvitse hävetä, vaan rohkeasti uskaltaa ottaa yhteyttä.

Kurssiemme tavoitteena on luoda omistajalle ja koiralle paras mahdollinen suhde jotta elämä koiran kanssa olisi mukavaa. Iloinen omistaja ja iloinen koira on tavoitteenamme. Jokaisella kurssilla harjoitellaan rauhoittumisen taitoa joka on koulutuksen perusta.

Emme käytä koulutuksessa fyysistä rankaisua emmekä pakotteita. Näin koira oppii iloisella mielellä, eikä tekeminen perustu pelkoon tai stressiin.

Paino on kotikoirien koulutuksessa ja Supertassut haluaa tarjota arkeen mukavaa vaihtelua ihan tavallisille koirien omistajille. Rally-toko on ainoa laji mitä Supertassuissa ohjataan tavoitteellisesti.

Jos epäröit mihin kurssille voisit ilmoittautua niin ota ihmeessä yhteyttä. Parhaiten minut tavoittaa sähköpostitse: supertassut@gmail.com mutta puhelut ovat myös tervetulleita: 044-3067327. Jos en ehdi juuri sillä hetkellä vastaamaan niin laita tekstiviesti niin soitan takaisin.