Yksityisopetus on tarkoitettu koirien ongelmien ratkaisuun. Joskus koiran käytöksessä voi ilmetä jotain, mikä voi haitata joko koiran omaa hyvinvointia, omistajaa tai ympäristöä.

Monet ongelmat pystytään ratkaisemaan kurssillakin mutta joskus tulee tilanteita jolloin tarvitaan perusteellisempaa tutkintaa mistä käytös johtuu ja miten voitaisiin lähteä muokkaamaan koiran käytöstä oikeaan suuntaan.  Silloin kannattaa varata aika yksityisopetukseen. Käyntipaikka sovitaan aina etukäteen: joskus ongelma voi olla kotona jo niin iso että harjoittelu on parempi aloittaa muussa ympäristössä tai vaihtoehtoisesti on tärkeää nähdä koiran käytös juuri kotona.

Ensimmäiselle käynnille on hyvä varata vähän enemmän aikaa, että saadaan ongelman hoito alulle ja omistaja pystyy jatkamaan harjoituksia itsekseen.

Riippuen käynnin syystä kesto on yleensä 2-4 tuntia ja käyntikertoja tulee 1-4 (sis. henkilökohtaisen suunnitelman, kaikki ohjeet suullisten ohjeiden lisäksi myös kirjallisena sekä sähköpostituen jolloin ohjaaja on tavoitettavissa).

Voit ottaa aina yhteyttä jos olet epävarma pitäisikö tulla yksityistunnille vai kurssille.

Mitään ongelmaa ei kannata hävetä, suurin osa koiranomistajista on jossakin vaiheessa umpikujassa: koira räyhää, koira ei kuuntele, koira ei ole motivoitunut, koira karkaa, puree, riehuu, stressaantuu, ei ole sisäsiisti, eroahdistunut jne. Myös arat koirat ovat iso ongelma monen arjessa.

En ikinä leimaa ketään huonoiksi koiranomistajiksi koska aina kyse on siitä, että omistaja ei tiedä miten toimia.

Yksityistunnin hinta 100€/ensimmäinen käynti, jatkotapaamiset 60€/käynti.