Satu pitää Supertassuissa omalla toiminimellä mm. temppukursseja, lapsikoirakursseja sekä pentukursseja ja niiden jatkokursseja.

 

Olen 27-vuotias hevosalan yrittäjä ja innokas koiraharrastaja. Minulla on 2 koiraa, joiden molempien kanssa olen harrastanut arkitokoa.
Minulla on pitkän linjan kokemus hevosten kouluttamisesta ja näin ollen koirien kouluttamiseen löytyy hyvät pohjapalikat sitä kautta. Olen perehtynyt yleisellä tasolla eläintenkoulutuksen teoriaan ja hyödynnän näitä oppeja sekä hevosilla että koirilla. Koulutan sekä hevosia että koiria positiivisen vahvisteen avuin, ilman väkivaltaa.satu3

Toinen koiristani on rescue-koira huonoista oloista, suomenpystykorvauros Sasu. Sasu on opettanut minulle että vahvatahtoinen koira tarvitsee rajat ja rakkautta, eikä epäjohdonmukainen kouluttaminen aiheuta muuta kuin aggressioita ja käytöshäiriöitä. Sasu on tullut luokseni saatesanoin ”vaarallinen” ja ”luonnevikainen”, mutta kaiken uhon alta on paljastunut ystävällinen ja rakastettava, kainalossa viihtyvä koira.

Toinen koirani Milot (karjalankarhukoira-suomenlapinkoira) on ykköstykki arkitokossa ja varsinainen taituri, sekä rotuyhdistelmästään huolimatta erittäin miellyttämisenhaluinen tekijä ja touhottaja. Milon kanssa on tullut maisteltua myös agilityä. Milot on aina valmis partiopoika, mutta unohtaa helposti omistajansa sinne tänne – metsästys ja jäljet kiinnostaisivat usein enemmän. satu2 satu1